Joina betan

Äntligen kommer verktyget vi ryttare har saknat, en träningsapp för den avsuttna träningen!

Just nu producerar vi en betaversion av vår app "Strong Rider" som kommer att vara klar under våren 2021 (april). Betaversionen kommer att testas av ett begränsat antal användare som får möjlighet att vara med och påverka det framtida innehållet.

Hur funkar det?

Strong Riders träningskoncept är unikt och speciellt framtaget för dig som ryttare, allt för att du ska få optimala förutsättningar att utvecklas som ryttare.

Som testperson kommer du att få börja med att göra ett fysiskt kalibreringstest som sedan slussar dig vidare till ett ryttarspecifikt träningsupplägg, anpassat för just din nivå. Ditt träningsupplägg kommer du att utföra under ca 8 veckors tid för att därefter göra om kalibreringstestet och då kunna mäta din utveckling. Allt kommer att finnas i din telefon.

En av fördelarna med den här träningen är att du kan göra den var som helst med undantag för ett par övningar om du slussats in på den högre nivån.

Villkor:

Du får möjlighet att testa Strong Rider konceptet till ett kraftigt reducerat pris (se nedan).

Under testperioden kommer vi att vilja ha din feedback. Vi kommer även att anordna fokusgrupper där du kan komma att bli tillfrågad om att vara med. I fokusgrupperna kommer du att tillsammans med andra testanvändare få möjlighet att diskutera innehåll och upplägg i betaversionen. Du bestämmer naturligtvis själv om du vill delta i fokusgrupperna.

Vi tackar dig på förhand för att du väljer att inte sprida innehållet vidare för kopiering! 

Övrigt:

Då detta är en betaversion ber vi er ha överseende om tekniken inte skulle fungera till 100%.

Vid problem ber vi dig att prova en annan webbläsare.

Pris?

39kr/mån (specialpris för betaversionen)

Vill du vara med?

Skicka ett mail till beta@strongrider.se så återkommer vi med mer information.

NU KÖR VI!

Team Strong Rider

Kicki, Ebba och Linda

Bild: Joina Betan
C0EC483B-21B6-4612-B3F7-CA2C6F5A2FE5