Appen

Upptäck framtidens träning för ryttare med Strong Rider

Välkommen till Strong Rider – träningsappen som revolutionerar din avsuttna träning! Vi introducerar ett verktyg som ryttare länge saknat, och vår betaversion är tillgänglig för nedladdning via AppStore och Google Play. Denna version är vårt första steg mot att skapa den ultimata träningsupplevelsen, speciellt utformad för ryttare som dig. Medan vi arbetar intensivt med att förbättra appen baserat på användarnas värdefulla feedback, erbjuds betaversionen till ett introduktionspris.

Unik träningsupplevelse just för Dig

Vårt unika träningskoncept är utvecklat exklusivt för ryttare. Börja din resa med ett fysistest som leder dig till ett skräddarsytt träningsprogram. Genom att följa ditt 8 veckors program och sedan upprepa fystestet, kan du tydligt se din utveckling – allt bekvämt i din smartphone. Vår träning är flexibel och kan genomföras nästan var som helst, anpassad till din nivå, från nybörjare till avancerad.

Vad händer nu?

Under våren uppdaterar vi Strong Rider-appen för att förbättra din upplevelse baserat på den feedback vi fått. Denna uppdatering innebär att vi snart kommer att justera priset.

Missa inte chansen att ta del av vårt specialerbjudande på 39 kr/månad för betaversionen – ett fantastiskt tillfälle att börja din träning idag.

Observera

Som användare av vår betaversion, ber vi om ditt tålamod om all teknik inte fungerar felfritt ännu. Vid eventuella tekniska problem, testa att använda en annan webbläsare och tveka inte att kontakta oss.

Mer information?

Är du nyfiken och vill veta mer? Skicka ett mail till info@strongrider.se så svarar vi med ytterligare information.

Låt oss tillsammans ta ditt ridning till nästa nivå.

Kör hårt!

Team Strong Rider – Kick och Linda

Bild: Joina Betan
C0EC483B-21B6-4612-B3F7-CA2C6F5A2FE5